V-Academy

opleiding

Opleiding op maat
VYNCKIER investeert in opleidingen voor zijn verdelers. Wij zijn ervan overtuigd dat een erkende VYNCKIER dealer de eindklant op een professionele manier uitleg en technische ondersteuning moet kunnen geven. Daarom hebben wij opleidingen ontwikkeld die zowel het accent leggen op een doorgedreven productkennis alsook op de manier waarop een verdeler zijn klanten vakkundig kan bijstaan en voorlichten.

Info opleidingen
De duur van iedere training bedraagt steeds drie uur. De voormiddagsessies starten steeds om 9 uur en eindigen om 12 uur. De sessies bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk. Er zijn zowel nederlands- als franstalige opleidingen voorzien. Alle opleidingen vinden plaats in het kantoor van VYNCKIER te Patrick Wagnonlaan 7, 7700 Moeskroen, België. U kunt hier meer info over de bestaande opleidingen downloaden.

Inschrijven
Om u in te schrijven, vult u onderstaand formulier in. U krijgt een bevestiginsmail na uw inschrijving.
U kunt inschrijven tot ten laatste één week voor de opleiding. Om de opleiding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en iedereen de kans te geven om maximaal met de procucten bezig te zijn, is het aantal deelnemers beperkt tot 6.

Optimum_logo